PANDORA databeskyttelsespolitik


 


1. Hvorfor har vi brug for dine personoplysninger?

PANDORA anvender oplysninger fra vores interaktioner med dig og andre kunder samt visse tredjeparter som et middel til at nå vores mål om at levere produkter og tjenesteydelser af den højeste kvalitet.


PANDORA respekterer vores online-besøgendes ret til privatliv og anerkender vigtigheden af at beskytte de oplysninger, der indsamles om dem. Derfor har vi fastlagt procedurer, der sikrer, at dine personoplysninger behandles på en rimelig måde.


Denne databeskyttelsespolitik oplyser om typen af det materiale, vi indsamler og hvordan; formålene som vi indsamler og anvender det med; dine rettigheder og valgmuligheder i forhold til brugen af dine data; hvordan dine data behandles, og hvem de kan blive delt med; og hvor længe vi gemmer dine oplysninger etc. Læs venligst teksten grundigt igennem.


Visse dele af denne politik gælder specifikt indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger, når du registrerer dig som medlem af PANDORA Club.


DEFINITIONER:


Definitionen af personoplysninger lyder: Alle oplysninger relateret til en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar person er en, der kan identificeres, direkte eller indirekte, især ved at referere til en identifikator såsom et navn, et ID-nummer, lokalitetsdata, en online identifikator eller til en eller flere faktorer, der er særlig(e) for den fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.


Når vi anvender begrebet ”behandling”, mener vi enhver aktivitet eller sæt af aktiviteter, der udføres med personoplysninger eller sæt af personoplysninger, hvad enten det sker med automatiserede midler, såsom indsamling, registrering, systematisering, opbevaring, tilpasning eller ændring, selektion, søgning, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller enhver anden form for overladelse, sammenstilling eller samkøring samt blokering, sletning eller tilintetgørelse.



2. Hvem kontrollerer data?

PANDORA A/S fastlægger formålet og midlerne til behandlingen af dine personoplysninger. En datakontrollør er juridisk ansvarlig for lagringen og anvendelsen af personoplysninger på computere eller i manuelle akter.


Kontaktoplysninger:
PANDORA A/S Havneholmen 17-19 1561 København V CVR-nr.: 28505116 Tlf.: +45 36 72 00 44 E-mail: privacy@pandora.net PANDORA har ikke en databeskyttelsesansvarlig. Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer vedrørende databeskyttelse, eller hvis du har en forespørgsel om de personoplysninger, du har givet til os, kan du altid kontakte PANDORA. Du kan se, hvordan du kan kontakte os, under ”Kontaktoplysninger”, eller du kan sende en e-mail direkte til vores ansvarlige for privatlivsbeskyttelse: privacy@pandora.net



3. Hvilke personoplysninger indsamles?

Alle vores aktiviteter er baseret på strenge etiske principper og juridiske krav, og vi er forpligtet til at beskytte privatlivet for alle besøgende på vores websites og brugere af vores (mobile) applikationer. Derfor afhænger den måde, hvorpå vi indsamler og lagrer oplysninger, inklusive personoplysninger, af, hvordan vores website og relaterede tjenester anvendes. Vi indsamler ingen følsomme data om dig.



3.1 Data indsamlet via din interaktion med os

Forskellige teknologier kan blive anvendt på vores websites og vores (mobile) applikationer med det formål at forbedre dem, gøre dem mere brugervenlige, effektive og sikre. Sådanne teknologier kan medføre, at personoplysninger indsamles automatisk af os eller tredjepart på vegne af os. Eksempler på sådanne teknologier inkluderer cookies, flash-cookies og webanalyse. Vores site kan fra tid til anden indeholde links til og fra vores partnernetværks og tilknyttede selskabers websites. Hvis du følger et link til et af disse websites, gør vi opmærksom på, at disse websites har deres egne databeskyttelsespolitikker, som vi ikke påtager os noget ansvar for. Vi beder dig vurdere disse politikker, inden du afgiver personoplysninger til deres websites.



3.1.1 Clickstream-data

Når du besøger vores website, sendes data fra din browser til vores server. Disse data gør det muligt for os at optimere vores tjenester og forbedre din oplevelse på vores websites og applikationer. Dataene indsamles og lagres automatisk via tredjepart på vegne af os.


Vi vil eventuelt indsamle oplysninger om din computer til formål vedrørende systemadministration samt for at udarbejde rapporter med aggregeret information til interne markedsføringsanalyseformål. Dette er oplysninger om vores brugeres browser-adfærd og kan omfatte følgende:


• Den besøgendes IP-adresse
• Data og klokkeslæt for besøget
• Reference-URL (sitet hvorfra den besøgende kommer)
• Besøgte sider og brugerens navigation på vores website
• Information om den anvendte browser (type, version, styresystem etc.)



3.1.2 Cookies

Vi anvender cookies på vores website. Vi beder dig læse vores cookie-politik for at se mere om vores brug af cookies og databeskyttelsespolitikken hos de aktører, hvis webanalyseværktøjer vi anvender, eller hvis plug-ins vi har integreret på vores websites.



3.1.3 Teknologier til retargeting

Vores website og (mobile) applikationer anvender teknologier til retargeting. Det giver os mulighed for at målrette annoncer direkte og personligt til besøgende, der allerede har vist interesse for vores produkter og/eller shop via vores partnerwebsites.


præsentere annoncer på vegne af os på tværs af internettet. Disse virksomheder vil eventuelt indsamle oplysninger om dine besøg på vores websites eller (mobile) applikationer samt din(e) interaktion(er) med vores kommunikation, herunder annoncering.


Teknologier til retargeting analyserer dine cookies og viser annoncer baseret på din hidtidige surfing-adfærd. Yderligere oplysninger om cookies findes i afsnit 3.1.2 i denne databeskyttelsespolitik.



3.2 Data afgivet af dig

Ud over de data, der indsamles automatisk (se 3.1), behandler vi også data, du har afgivet til os. Dette inkluderer men er ikke begrænset til:


• Personoplysninger, der identificerer dig som et individ – især dine kontaktoplysninger, titel, inkl. for- og efternavn(e), bryllupsdato, dagen vi mødtes, fotografisk billede, fakturaadresse(r), postnummer, fødselsdato, køn, telefonnummer, e-mailadresse, kredit- og debitkortinformation. Hvis du afgiver en andens person personoplysninger, skal du sikre dig, at du har ret til at dele disse oplysninger med os.
• Oplysninger afgivet af dig på det tidspunkt, hvor du registrerede dig med en PANDORA-konto.
• Oplysninger afgivet af dig, da du oprettede en ønskeseddel eller gemte dine størrelser, design, dine favoritbutikker, liste over smykker eller din ESSENCE COLLECTION-liste.
• Oplysninger, du afgiver, når du deltager i en konkurrence eller kampagne sponsoreret af PANDORA Group eller PANDORA A/S.
• Oplysninger, du afgiver til os via tredjeparter såsom Facebook og WeChat.
• Oplysninger, du uploader til eller deler via vores site, når du anvender vores tjenester.
• Hvis du har oprettet en onlinekonto hos os: de præferencer og interesser, der er gemt under denne profil (yderligere information om disse profiler ses forneden).
• Hvis du kontakter os, vil vi evt. bevare en fortegnelse over vores korrespondance.
• Hvis du kontakter os for at melde et problem med vores site eller for at få teknisk hjælp og/eller kundesupport, vil vi eventuelt bevare en fortegnelse over korrespondancen eller samtalen med dig.
• Hvis vi vælger at deltage i en alternativ tvistbilæggelse via platformen til onlinetvistbilæggelse, vil vi eventuelt videregive personoplysninger til Europa-Kommissionen i deres funktion af operatør af denne platform og til enhver leverandør inden for alternativ tvistbilæggelse, der udpeges til at håndtere tvisten.


Vi vil eventuelt bede dig udfylde spørgeskemaer, som vi anvender til undersøgelsesformål, selvom du ikke er forpligtet til at besvare dem. Alle disse data er kendetegnet ved, at du frivilligt har afgivet dem. Vi anvender disse oplysninger til de formål, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik. Du kan til enhver tid ændre dine personoplysninger eller gøre indsigelse mod, at de fortsat behandles (se afsnit 7).



4. Hvordan behandles de indsamlede data?

Nu har registreret dig for at oprette en PANDORA-konto med et PANDORA Club-medlemskab, kan vi behandles dine personoplysninger på følgende måder:


• Sikre at indhold på vores site præsenteres på din computer på en så effektiv måde som muligt.
• Til formål relateret til din bestilling; f.eks. for at give dig besked om status for din bestilling eller leverance; for at efterkomme dine forespørgsler såsom at besvare et spørgsmål om vores produkter; for at hjælpe dig med at finde en butik i nærheden af dig; for at udføre din bestilling; for at behandle din betaling med kort og/eller yde kundeservice til dig. Vi vil eventuelt anvende dine data til at vurdere din kreditværdighed, hvilket kan involvere brug af tredjepart.
• Bekræftelse af din identitet og for at besvare de forespørgsler, du måtte have til os; for at behandle din forespørgsel og yde den bedst mulige service til dig.
• For at efterleve forpligtelser, der udspringer af kontrakter indgået mellem dig og os.
• For at give dig mulighed for at deltage i de interaktive features i vores tjeneste(r), du måtte ønske.
• For at give dig besked om ændringer i vores services, betingelser, vilkår og politikker og/eller anden administrativ information.
• For at sikre dig fordelene og tjenesterne, der er forbundet med at være ejer af en PANDORA-konto eller bruger af vores tjenester (f.eks. PANDORA Club).
• For at administrere og vedligeholde vores fortegnelser.
• For at administrere dit kontomedlemskab af PANDORA Club.
• For at gemme de ønskesedler, du måtte oprette, og give dig mulighed for at dele din ønskeseddel med andre.
• For at gemme dine ring- og armbåndsstørrelser og give dig mulighed for at dele dem med andre.
• For at give dig mulighed for at sende e-mails til andre via vores ”send til en ven”-funktion.
• For at give dig mulighed for at deltage i sweepstakes, konkurrencer og lignende kampagner samt administrere sådanne aktiviteter. Nogle af disse aktiviteter har ekstra regler, der kan indeholde yderligere information om, hvordan vi anvender og videregiver personlige oplysninger.
• Skræddersy dit indhold på vores websites, så du modtager personligt tilpassede tilbud.
• Forhindre og/eller opdage misbrug eller snyd.
• Med din tilladelse vil vi eventuelt kontakte dig direkte ved hjælp af de oplysninger, du har afgivet (f.eks. via postale tjenester, e-mail, sms’er, telefon eller andre elektroniske midler) til markedsføring-, reklame- og markedsanalyseformål. Dette inkluderer f.eks. information relateret til PANDORA-produkter, e-handel-aktiviteter, særlige tilbud og kampagner samt information om åbninger af lokale butikker og aktiviteter. For at kunne kontakte dig med information med særlig interesse for dig vil din generelle interaktion med PANDORA (såsom, men ikke begrænset til, din indkøbsadfærd i vores onlinebutik og i fysiske PANDORA-butikker; din brug af loyalitetsprogrammer; dine bedømmelser og anmeldelser af produkter; din kontakthistorik med vores kundeservice; dine klik på / åbninger af nyhedsbreve; din surfing-adfærd (web-tracking); de nyhedsbrevstyper du abonnerer på; din deltagelse i kampagner eller events; dine interaktioner med og brug af mobile applikationer) samlet blive analyseret og anvendt. Vi vil eventuelt anvende dine personoplysninger til markedsførings-, reklame- og markedsanalyseformål. I afsnit 7 finder du information om dine rettigheder, f.eks. om hvordan du trækker dit samtykke tilbage eller ændrer dine personlige angivelser.



4.1 Når du besøger et af PANDORA’s websites, kan dine personoplysninger blive behandlet på følgende måder:

• Indholds-, A/B-test- og produkt-browsing-analyser
• Trafikkildeanalyser
• Intern søgningsanalyser
• Købsanalyser
• Enhedsanalyser
• Retargetering i markedsføring



5. Juridisk grundlag

Når du køber en artikel i vores onlinebutik, opretter en konto hos os eller indgår en aftale med os, vil vi behandle dine almindelige personoplysninger med det pågældende specifikke formål. Vi vil eventuelt også behandle dine almindelige personoplysninger, hvis du f.eks. har en forespørgsel eller lignende, der går forud for indgåelsen af en aftale med os. Det juridiske grundlag, hvorpå vi eventuelt behandler dine personoplysninger, er angivet i artikel 6 1, b) i EU’s persondataforordning (EU) 2016/679 (GDPR), idet behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for os for at opfylde vores aftale med dig eller for at håndtere dine forespørgsler og lignende, inden en aftale indgås.


Vi vil eventuelt også behandle dine almindelige personoplysninger på basis af reglerne i GDPR artikel 6 1, f), medmindre dine rettigheder til privatliv og lovfæstede frihed vejer tungere end vores interesser. Vi har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger (navn og e-mailadresse) både til markedsførings- og analyseformål. Vores legitime interesse er baseret på dine præferencer, således at vi bedre kan skræddersy tilbud til dig – og i sidste ende tilbyde dig produkter og tjenester, der bedre lever op til dine behov og ønsker. Derudover har vi en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger til analyseformål.



6. Videregivelse af personoplysninger

At behandle dine data med største omhu og fortrolighed er en af vores kerneværdier. Hvis loven kræver det, vil dine data eventuelt blive videregivet til tredjepart. Vi betjener os af tjenesteudbydere og databehandlere, der behandler data på vegne af os. Disse ydelser inkluderer autentifikations-, hosting- og vedligeholdelsesservices, analysetjenester, e-mail-udsendingsydelser, distributionsydelser, håndtering af betalingstransaktioner, solvens-, adresse- og e-mail-kontrol. Disse tredjeparter er vores databehandlere, og de vil kun behandle personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenesteydelser. Vores databehandlere er kontraktmæssigt forpligtet til at behandle sådanne oplysninger med største fortrolighed. De har forbud mod at anvende oplysningerne på andre måder end de påkrævede. Der tages de nødvendige skridt for at sikre, at vores databehandlere, herunder tjenesteudbydere og andre behandlere, der arbejder på vegne af PANDORA, bevarer og beskytter fortroligheden af dine data.


Nogle af vores databehandlere er placeret uden for EU/EØS. Det betyder, at vi vil dele dine personoplysninger med lande uden for EU/EØS. Vi vil dog kun stille disse oplysninger til rådighed under forudsætning af, at modtageren overholder de gældende krav, herunder:


• Det pågældende land anses for at være et sikkert tredjeland.
• Den pågældende leverandør skal tilslutte sig Europa-Kommissionens standardkontrakter for overførsel af personoplysninger til tredjelande.
• Den pågældende leverandør er certificeret i henhold til art. 40 i GDPR; eller
• Den pågældende leverandør har et sæt godkendte bindende virksomhedsregler.


Der kan være tilfælde, hvor vi videregiver ikke-personlige oplysninger i en anonym form til vores partnere. Sådanne ikke-personlige oplysninger kan omfatte oplysninger om antallet af besøgende på et website eller (mobil) applikation i en given periode.


Vi gør opmærksom på, at de oplysninger, du offentliggør eller videregiver via din interaktion med PANDORA (f.eks. personoplysninger indeholdt i billeder, historier, kommentarer og videoer, som du indsender), vil blive til offentlig information og kan blive tilgængelige for besøgende på sitet samt offentligheden generelt.


Vi vil eventuelt videregive dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde juridiske forpligtelser eller direktiver fra domstolen eller et andet kompetent juridisk organ, eller for at håndhæve eller anvende vores databeskyttelsespolitik og andre aftaler; eller for at beskytte rettigheder, ejendomme eller sikkerhed for PANDORA A/S eller PANDORA Group, vores medarbejdere, kunder eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med det formål at beskytte mod bedrageri og reducere kreditrisikoen.


Hvis vi vælger at deltage i en alternativ tvistbilæggelse via platformen til onlinetvistbilæggelse, vil vi eventuelt videregive dine personoplysninger til Europa-Kommissionen i deres funktion af operatør af denne platform og til enhver leverandør inden for alternativ tvistbilæggelse, der udpeges til at håndtere tvisten.



7. Dine rettigheder

Hvis du stiller personoplysninger til vores rådighed på vores websites eller i andre kanaler, sker dette på fuldstændigt frivillig basis. Hvis du vælger ikke at stille oplysningerne, der bedes om, til rådighed, kan der være forskellige kundefordele, som du ikke har adgang til. I nogle tilfælde er det kun de personer, der har afgivet de påkrævede personoplysninger, der kan bestille produkter, anvende visse tjenester og på anden vis nyde godt af de aktiviteter og tilbud, der er tilgængelige på vores website og (mobile) applikationer. Vi stiller adskillige valgmuligheder til rådighed, afhængigt af de præcise forhold, for at hjælpe dig med at bevare kontrollen over dine data. Disse valgmuligheder omfatter visning og redigering af dine data online. Det kan også være muligt at framelde sig tjenester eller slette brugerkontoer eller modtage information om de opbevarede data.


Du kan altid tilgå og ændre dine personoplysninger ved at logge ind på din konto på www.pandora.net og indtaste dine kontoprofiloplysninger. Klik på ”Min profil” eller ”Min konto” for at få adgang til dine personlige oplysninger.


Hvis nogen af de oplysninger, du har givet til os, har ændret sig – hvis du f.eks. ændrer din e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, eller hvis du ønsker at slette din registrering hos os – kan du give os besked ved at redigere dine oplysninger på siderne ”Min profil” eller ”Min konto” eller sende en e-mail med ændringerne til: profilesupport@pandora.net


Generelt har du følgende rettigheder:



7.1 Retten til at forespørge om adgang til dine personoplysninger

Du har ret til at få adgang til nogle af de personoplysninger, du afgiver til PANDORA. Ved at kontakte os via profilesupport@pandora.net kan du anmode om information om de oplysninger om dig, som vi opbevarer og behandler, herunder formålet som de anvendes med.


Du kan også tilgå dine personoplysninger ved at logge ind på din PANDORA-konto på www.pandora.net og indtaste dine kontoprofiloplysninger. Klik på ”Min profil” eller ”Min konto” for at få adgang til dine personlige oplysninger.



7.2 Retten til at ændre og/eller slette dine personoplysninger

Du har ret til at anmode om korrektion, supplering, sletning eller blokering af dine gemte personoplysninger. Det kan du gøre ved at skrive til profilesupport@pandora.net. Hvis ikke vi modtager din forespørgsel for sent, vil vi efterkomme den som ønsket. Hvis vi af den ene eller anden grund ikke kan efterkomme din forespørgsel, vil vi kontakte dig.



7.3 Retten til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger

Under særlige omstændigheder har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Du kan anmode om en sådan begrænsning ved at skrive til: privacy@pandora.net



7.4 Ret til dataportabilitet

Du har ret til at modtage dine personoplysninger (udelukkende vedrørende dig) i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (”dataportabilitet”) og ret til at overføre disse data til en anden datakontrollør. Du kan anmode om dataportabilitet ved at skrive til: privacy@pandora.net



7.5 Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og til at framelde dig

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger, når behandlingen er baseret på en legitim interesse, som PANDORA forfølger, f.eks. til markedsføringsformål. Vi vil informere dig i denne databeskyttelsespolitik, hvis vi har til hensigt at anvende dine data til sådanne formål eller at videregive dine oplysninger til tredjepart til sådanne formål. Du kan altid gøre brug af din ret til at gøre indsigelse ved at sende en e-mail til privacy@pandora.net eller en skrivelse til den postadresse, der står sidst i dette dokument.


E-mails, der indeholder nyhedsbrev eller markedsføringsindhold, som PANDORA sender til dig, indeholder en mulighed for at framelde sig ved at følge instruktionerne i e-mailen. Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra os, kan du ganske enkelt klikke på frameld-hyperlinket, og vi vil hermed stoppe med at sende e-mails til dig.


Ved alle andre typer af meddelelser, du måtte modtage fra os, såsom beskeder om vedligeholdelse eller administrative notifikationer, kan modtagelsen kun standses, ved at du sletter din konto. Disse beskeder er en obligatorisk del af brugerkontoer og den relaterede brug af vores websites og (mobile) applikationer. Kontakt profilesupport@pandora.net, hvis du ønsker at slette din konto.



7.6 Ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst

Du har altid ret til at trække dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger tilbage. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykket før denne fortrydelse. Kontakt os via privacy@pandora.net, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.


Hvis du ønsker at trække dit samtykke vedrørende modtagelse af kampagneinformation og generelle tilbud tilbage, inkl. information via postale tjenester, e-mail, sms’er, telefon eller andre elektroniske midler, kan du altid gøre dette ved at skrive til PANDORA Group, Data Protection eller sende en e-mail til profilesupport@pandora.net. Hvis vi har betænkeligheder vedrørende din identitet, vil vi eventuelt bede dig om at stille identifikation til rådighed.



7.7 Betingelser for og/eller begrænsninger af dine rettigheder

Der kan være betingelser eller begrænsninger i forhold til dine førnævnte rettigheder. Vi kan derfor ikke garantere dig ret til dataportabilitet, da denne afhænger af de specifikke omstændigheder for databehandlingen.



8. Opbevaring af dine personoplysninger

PANDORA vil ikke opbevare dine personoplysninger i længere tid, end det er nødvendigt i forhold til de formål, som de behandles med som led i følgende typer af behandling:


Club-medlemmer - Har et Club-medlemskab
- Kan have en konto
- Kan have tilmeldt sig nyhedsbrevet inden medlemskabet af vores Club
Hvordan definerer vi et passivt Club-medlem? Et passivt Club-medlem er en person, der ikke har været i kontakt med os: ved at logge ind på vores Club, foretage et køb enten på et PANDORA-ejet website eller i en butik, åbne og klikke på en e-mail i en periode op til 5 år siden sidste kontakt.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis et Club-medlem er passivt? Alle personoplysninger såsom: Navn, e-mailadresse, adresse, postnummer, bryllupsdag, køn, telefonnummer, fødselsdato, ønskeseddel, Mine størrelser, købsdata (såfremt det ikke er i modstrid med gældende lokal regulering) etc. Komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis Club-medlemmet har været passivt i op til fem år.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 5 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.


Nyhedsbrev - Intet Club-medlemskab
- Ingen konto
- Tilmeldt sig nyhedsbrevet (f.eks. via onlinekanalerne gæste-check-out, detail-uploads etc.)
Hvordan definerer vi en passiv modtager af nyhedsbrevet? En passiv modtager af nyhedsbrevet er en person, der ikke har åbnet og klikket på en e-mail i en periode på op til 24 måneder. Hvis en tilmeldt modtager af nyhedsbrevet foretager et køb enten i en butik eller online eller tilmelder sig vores Club, får vedkommende automatisk statussen Køber (se forneden) og følger den passive definition af denne nye status.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en tilmeldt nyhedsbrevmodtager er passiv? Alle personoplysninger såsom: Navn, køn, e-mailadresse og produktpræference vil blive slettet. Komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis den tilmeldte nyhedsbrevmodtager har været passiv i op til 24 måneder.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 3 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Sådan sletter vi personoplysninger Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.
Konto med Club-medlemskab Personer, der aktivt og online har oprettet en konto med Club-medlemskab. At de har en konto, betyder ikke, at de har foretaget et køb.
Hvordan definerer vi en passiv kontoejer? En passiv kontoejer er en person, der ikke har været i kontakt med os enten ved at foretage et køb enten i en butik eller på et PANDORA-ejet website i forbindelse med oprettelsen af en konto, logget på kontoen eller åbnet og klikket på en e-mail i en periode på op til 5 år siden sidste kontakt.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en kontoejer er passiv? Alle personoplysninger såsom: Navn, e-mailadresse, adresse, postnummer, køn, telefonnummer, bryllupsdag, fødselsdato, ønskeseddel, køb. Det betyder komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis kontoejeren har været passiv i op til fem år.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 5 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.


Køb - ingen konto/gæste-check-out En person, der har foretaget et køb enten online eller offline uden at oprette en konto
Hvordan definerer vi en passiv kunde? En passiv kunde er en person, der ikke har været i kontakt med os ved at foretage et køb enten i en butik eller online på et PANDORA-ejet website i forbindelse med oprettelsen af en konto, logget på kontoen eller åbnet og klikket på en e-mail i en periode på op til 5 år siden sidste kontakt.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en kunde er passiv? Alle personoplysninger såsom: navn, e-mailadresse, adresse, postnummer, køn, telefonnummer, fødselsdato, køb. Det betyder komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis kunden har været passiv i op til fem år.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 5 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.


Webbesøgende - IP-adresse En person, der har besøgt vores website.
Hvordan definerer vi en passiv besøgende? En passiv besøgende er en person, der ikke har besøgt vores website i 24 måneder.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en kunde er passiv? Alle data, vi har indsamlet i relation til besøget på vores website. Såsom:
- Indholds-, A/B-test- og produkt-browsing-analyser, trafikkildeanalyser, intern søgningsanalyser, købsanalyser, enhedsanalyser, marketing-retargeting
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet 25 måneder, efter de er indsamlet.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter passivitetsperioden på 25 måneder? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Data vil automatisk blive slettet efter 25 måneder.



9. Informationssikkerhed og dataintegritet

Vi tager passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret brug, videregivelse eller adgang, især hvor behandlingen involverer overførslen af data via et netværk, samt imod alle andre former for ulovlig behandling og misbrug.


PANDORA anvender tredjeparts-databehandlere til at indsamle og behandle dine personoplysninger. Alle databehandlere, som udpeges af PANDORA, vil kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med PANDORA’s instrukser, og de er juridisk forpligtet til at overholde strenge sikkerhedsprocedurer i håndteringen af personoplysninger.



9.1 Beskyttelse af information

PANDORA vil eventuelt anvende tredjeparter til at indsamle personoplysninger på sine vegne. I sådanne tilfælde vil disse tredjeparter være underlagt fortroligheds- og databehandlingsaftaler, og PANDORA vil instruere dem i, hvordan PANDORA's databeskyttelsespolitik overholdes til fulde.


For så vidt som vi har givet dig, eller du har valgt, et password, der giver dig adgang til visse dele af vores site, er du ansvarlig for at sikre, at dette password holdes fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele dit password med nogen.


Overførsel af informationer via internettet er desværre ikke helt sikker. Selvom vi gør vores yderste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine data, der overføres til vores site. Enhver dataoverførsel sker således for egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, anvender vi strenge procedurer og strikse sikkerhedsforanstaltninger i bestræbelserne på at forhindre uautoriseret adgang.



9.2 Sociale netværk

Vores website og (mobile) applikationer stiller såkaldte sociale plug-ins fra forskellige sociale netværk til din rådighed. Hvis du vælger at interagere med et socialt netværk, vil din aktivitet på vores website eller (mobile) applikationer også blive tilgængelig for sociale netværk såsom Facebook og Twitter.


Hvis du har logget ind på nogle af disse sociale netværkssider under dit besøg på et af vores websites eller (mobile) applikationer, vil det sociale netværk eventuelt tilføje denne information til din profil. Hvis du interagerer med et af de sociale plug-ins, vil denne information blive overført til det sociale netværks site. Hvis ikke du ønsker, at denne dataoverførsel finder sted, skal du logge ud af dit sociale netværks site, inden du går ind på vores websites eller (mobile) applikationer. Vi kan ikke forhindre denne dataindsamling og overførsel af information via sociale plug-ins. Vi beder dig om grundigt at læse databeskyttelsespolitikkerne på dine sociale netværk for detaljeret information om deres indsamling og overførsel af personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan du kan foretage de ønskede privatlivsindstillinger.


Med henblik på at forbedre din bruger- og brand-oplevelse vil dine data desuden eventuelt blive videregivet til tredjepart (f.eks. Facebook), hvor de vil blive behandlet i overensstemmelse med reglerne for databeskyttelse og privatliv.


Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/
Twitter: http://twitter.com/privacy
Google+: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/



9.3 Tjenester til geolokalisering

Lokalitetsbaserede tjenester kan blive brugt som led i nogle af vores (mobile) applikationer. Hvis du anvender disse (mobile) applikationer, vil de eventuelt modtage information om din aktuelle placering, såsom GPS-signaler sendt af en mobil enhed eller information, der kan anvendes til at nærme sig en lokalitet. Du kan aktivere eller deaktivere dine lokalitetstjenester i din enhed eller browserindstillinger.


Vi anvender Google Maps og Baidu Maps til at hjælpe dig med at finde din nærmeste PANDORA-butik. For at lette denne søgning indlæser vi et billede fra Google Maps eller Baidu Maps, og vi gemmer rutedata og kortbilledet på vores server.


Yderligere information om Google Maps og deres databeskyttelsespolitik kan ses på: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


Yderligere information om Baidu Maps og deres databeskyttelsespolitik kan ses på: https://map.baidu.com/zt/client/service/index.html



10. Konsekvenser ved manglende afgivelse af personoplysninger

Det er ikke muligt at oprette en PANDORA-konto med PANDORA Club-medlemskab eller foretage et køb på PANDORA’s website, hvis ikke du kan afgive de påkrævede informationer til os.



11. Kontaktoplysninger

Hvis du har nogen spørgsmål til vores databeskyttelsespolitik eller behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.


Datakontrollør:
PANDORA A/S Privacy@Pandora.net


Kundeservice
E: estore-dk@pandora.net
T: +45 80 25 31 50


Du kan også kontakte PANDORA hos:
PANDORA A/S
Havneholmen 17-19
1561 København V
Danmark
Email: privacy@pandora.net



12. Klager

Klager skal indgives direkte hos den danske datatilsynsmyndighed:


Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Danmark
Tlf.: +45 3319 3200
E-mail: dt@datatilsynet.dk



13. Ændringer af denne politik

databeskyttelsen. Derfor vurderer vi regelmæssigt vores databeskyttelsespolitik for at sikre, at den er opdateret og i overensstemmelse med principperne inden for privatlivs- og databeskyttelse. Denne databeskyttelsespolitik kan blive ændret fra tid til anden for at kunne følge med de nye udviklinger og muligheder i relation til internettet og for at overholde den gældende lovgivning. De ændringer, som vi fremover måtte foretage i vores databeskyttelsespolitik, vil blive offentliggjort på denne side og, for så vidt som det er relevant, meddelt i en e-mail til dig.


Senest opdateret: Maj 2018