PANDORA databeskyttelsespolitik


 


1. Hvorfor har vi brug for dine personoplysninger?

PANDORA anvender oplysninger fra vores interaktioner med dig og andre kunder samt visse tredjeparter som et middel til at n√• vores m√•l om at levere produkter og tjenesteydelser af den h√łjeste kvalitet.


PANDORA respekterer vores online-bes√łgendes ret til privatliv og anerkender vigtigheden af at beskytte de oplysninger, der indsamles om dem. Derfor har vi fastlagt procedurer, der sikrer, at dine personoplysninger behandles p√• en rimelig m√•de.


Denne databeskyttelsespolitik oplyser om typen af det materiale, vi indsamler og hvordan; formålene som vi indsamler og anvender det med; dine rettigheder og valgmuligheder i forhold til brugen af dine data; hvordan dine data behandles, og hvem de kan blive delt med; og hvor længe vi gemmer dine oplysninger etc. Læs venligst teksten grundigt igennem.


Visse dele af denne politik gælder specifikt indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger, når du registrerer dig som medlem af PANDORA Club.


DEFINITIONER:


Definitionen af personoplysninger lyder: Alle oplysninger relateret til en identificeret eller identificerbar fysisk person. En identificerbar person er en, der kan identificeres, direkte eller indirekte, is√¶r ved at referere til en identifikator s√•som et navn, et ID-nummer, lokalitetsdata, en online identifikator eller til en eller flere faktorer, der er s√¶rlig(e) for den fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, √łkonomiske, kulturelle eller sociale identitet.


N√•r vi anvender begrebet ‚ÄĚbehandling‚ÄĚ, mener vi enhver aktivitet eller s√¶t af aktiviteter, der udf√łres med personoplysninger eller s√¶t af personoplysninger, hvad enten det sker med automatiserede midler, s√•som indsamling, registrering, systematisering, opbevaring, tilpasning eller √¶ndring, selektion, s√łgning, brug, videregivelse ved transmission, formidling eller enhver anden form for overladelse, sammenstilling eller samk√łring samt blokering, sletning eller tilintetg√łrelse.



2. Hvem kontrollerer data?

PANDORA A/S fastl√¶gger form√•let og midlerne til behandlingen af dine personoplysninger. En datakontroll√łr er juridisk ansvarlig for lagringen og anvendelsen af personoplysninger p√• computere eller i manuelle akter.


Kontaktoplysninger:
PANDORA A/S Havneholmen 17-19 1561 K√łbenhavn V CVR-nr.: 28505116 Tlf.: +45 36 72 00 44 E-mail: privacy@pandora.net PANDORA har ikke en databeskyttelsesansvarlig. Hvis du har nogen sp√łrgsm√•l eller bekymringer vedr√łrende databeskyttelse, eller hvis du har en foresp√łrgsel om de personoplysninger, du har givet til os, kan du altid kontakte PANDORA. Du kan se, hvordan du kan kontakte os, under ‚ÄĚKontaktoplysninger‚ÄĚ, eller du kan sende en e-mail direkte til vores ansvarlige for privatlivsbeskyttelse: privacy@pandora.net



3. Hvilke personoplysninger indsamles?

Alle vores aktiviteter er baseret p√• strenge etiske principper og juridiske krav, og vi er forpligtet til at beskytte privatlivet for alle bes√łgende p√• vores websites og brugere af vores (mobile) applikationer. Derfor afh√¶nger den m√•de, hvorp√• vi indsamler og lagrer oplysninger, inklusive personoplysninger, af, hvordan vores website og relaterede tjenester anvendes. Vi indsamler ingen f√łlsomme data om dig.



3.1 Data indsamlet via din interaktion med os

Forskellige teknologier kan blive anvendt p√• vores websites og vores (mobile) applikationer med det form√•l at forbedre dem, g√łre dem mere brugervenlige, effektive og sikre. S√•danne teknologier kan medf√łre, at personoplysninger indsamles automatisk af os eller tredjepart p√• vegne af os. Eksempler p√• s√•danne teknologier inkluderer cookies, flash-cookies og webanalyse. Vores site kan fra tid til anden indeholde links til og fra vores partnernetv√¶rks og tilknyttede selskabers websites. Hvis du f√łlger et link til et af disse websites, g√łr vi opm√¶rksom p√•, at disse websites har deres egne databeskyttelsespolitikker, som vi ikke p√•tager os noget ansvar for. Vi beder dig vurdere disse politikker, inden du afgiver personoplysninger til deres websites.



3.1.1 Clickstream-data

N√•r du bes√łger vores website, sendes data fra din browser til vores server. Disse data g√łr det muligt for os at optimere vores tjenester og forbedre din oplevelse p√• vores websites og applikationer. Dataene indsamles og lagres automatisk via tredjepart p√• vegne af os.


Vi vil eventuelt indsamle oplysninger om din computer til form√•l vedr√łrende systemadministration samt for at udarbejde rapporter med aggregeret information til interne markedsf√łringsanalyseform√•l. Dette er oplysninger om vores brugeres browser-adf√¶rd og kan omfatte f√łlgende:


• Den bes√łgendes IP-adresse
• Data og klokkesl√¶t for bes√łget
• Reference-URL (sitet hvorfra den bes√łgende kommer)
• Bes√łgte sider og brugerens navigation p√• vores website
• Information om den anvendte browser (type, version, styresystem etc.)



3.1.2 Cookies

Vi anvender cookies p√• vores website. Vi beder dig l√¶se vores cookie-politik for at se mere om vores brug af cookies og databeskyttelsespolitikken hos de akt√łrer, hvis webanalysev√¶rkt√łjer vi anvender, eller hvis plug-ins vi har integreret p√• vores websites.



3.1.3 Teknologier til retargeting

Vores website og (mobile) applikationer anvender teknologier til retargeting. Det giver os mulighed for at m√•lrette annoncer direkte og personligt til bes√łgende, der allerede har vist interesse for vores produkter og/eller shop via vores partnerwebsites.


pr√¶sentere annoncer p√• vegne af os p√• tv√¶rs af internettet. Disse virksomheder vil eventuelt indsamle oplysninger om dine bes√łg p√• vores websites eller (mobile) applikationer samt din(e) interaktion(er) med vores kommunikation, herunder annoncering.


Teknologier til retargeting analyserer dine cookies og viser annoncer baseret på din hidtidige surfing-adfærd. Yderligere oplysninger om cookies findes i afsnit 3.1.2 i denne databeskyttelsespolitik.



3.2 Data afgivet af dig

Ud over de data, der indsamles automatisk (se 3.1), behandler vi også data, du har afgivet til os. Dette inkluderer men er ikke begrænset til:


• Personoplysninger, der identificerer dig som et individ ‚Äď is√¶r dine kontaktoplysninger, titel, inkl. for- og efternavn(e), bryllupsdato, dagen vi m√łdtes, fotografisk billede, fakturaadresse(r), postnummer, f√łdselsdato, k√łn, telefonnummer, e-mailadresse, kredit- og debitkortinformation. Hvis du afgiver en andens person personoplysninger, skal du sikre dig, at du har ret til at dele disse oplysninger med os.
• Oplysninger afgivet af dig p√• det tidspunkt, hvor du registrerede dig med en PANDORA-konto.
• Oplysninger afgivet af dig, da du oprettede en √łnskeseddel eller gemte dine st√łrrelser, design, dine favoritbutikker, liste over smykker eller din ESSENCE COLLECTION-liste.
• Oplysninger, du afgiver, n√•r du deltager i en konkurrence eller kampagne sponsoreret af PANDORA Group eller PANDORA A/S.
• Oplysninger, du afgiver til os via tredjeparter s√•som Facebook og WeChat.
• Oplysninger, du uploader til eller deler via vores site, n√•r du anvender vores tjenester.
• Hvis du har oprettet en onlinekonto hos os: de pr√¶ferencer og interesser, der er gemt under denne profil (yderligere information om disse profiler ses forneden).
• Hvis du kontakter os, vil vi evt. bevare en fortegnelse over vores korrespondance.
• Hvis du kontakter os for at melde et problem med vores site eller for at f√• teknisk hj√¶lp og/eller kundesupport, vil vi eventuelt bevare en fortegnelse over korrespondancen eller samtalen med dig.
• Hvis vi v√¶lger at deltage i en alternativ tvistbil√¶ggelse via platformen til onlinetvistbil√¶ggelse, vil vi eventuelt videregive personoplysninger til Europa-Kommissionen i deres funktion af operat√łr af denne platform og til enhver leverand√łr inden for alternativ tvistbil√¶ggelse, der udpeges til at h√•ndtere tvisten.


Vi vil eventuelt bede dig udfylde sp√łrgeskemaer, som vi anvender til unders√łgelsesform√•l, selvom du ikke er forpligtet til at besvare dem. Alle disse data er kendetegnet ved, at du frivilligt har afgivet dem. Vi anvender disse oplysninger til de form√•l, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik. Du kan til enhver tid √¶ndre dine personoplysninger eller g√łre indsigelse mod, at de fortsat behandles (se afsnit 7).



4. Hvordan behandles de indsamlede data?

Nu har registreret dig for at oprette en PANDORA-konto med et PANDORA Club-medlemskab, kan vi behandles dine personoplysninger p√• f√łlgende m√•der:


• Sikre at indhold p√• vores site pr√¶senteres p√• din computer p√• en s√• effektiv m√•de som muligt.
• Til form√•l relateret til din bestilling; f.eks. for at give dig besked om status for din bestilling eller leverance; for at efterkomme dine foresp√łrgsler s√•som at besvare et sp√łrgsm√•l om vores produkter; for at hj√¶lpe dig med at finde en butik i n√¶rheden af dig; for at udf√łre din bestilling; for at behandle din betaling med kort og/eller yde kundeservice til dig. Vi vil eventuelt anvende dine data til at vurdere din kreditv√¶rdighed, hvilket kan involvere brug af tredjepart.
• Bekr√¶ftelse af din identitet og for at besvare de foresp√łrgsler, du m√•tte have til os; for at behandle din foresp√łrgsel og yde den bedst mulige service til dig.
• For at efterleve forpligtelser, der udspringer af kontrakter indg√•et mellem dig og os.
• For at give dig mulighed for at deltage i de interaktive features i vores tjeneste(r), du m√•tte √łnske.
• For at give dig besked om √¶ndringer i vores services, betingelser, vilk√•r og politikker og/eller anden administrativ information.
• For at sikre dig fordelene og tjenesterne, der er forbundet med at v√¶re ejer af en PANDORA-konto eller bruger af vores tjenester (f.eks. PANDORA Club).
• For at administrere og vedligeholde vores fortegnelser.
• For at administrere dit kontomedlemskab af PANDORA Club.
• For at gemme de √łnskesedler, du m√•tte oprette, og give dig mulighed for at dele din √łnskeseddel med andre.
• For at gemme dine ring- og armb√•ndsst√łrrelser og give dig mulighed for at dele dem med andre.
• For at give dig mulighed for at sende e-mails til andre via vores ‚ÄĚsend til en ven‚ÄĚ-funktion.
• For at give dig mulighed for at deltage i sweepstakes, konkurrencer og lignende kampagner samt administrere s√•danne aktiviteter. Nogle af disse aktiviteter har ekstra regler, der kan indeholde yderligere information om, hvordan vi anvender og videregiver personlige oplysninger.
• Skr√¶ddersy dit indhold p√• vores websites, s√• du modtager personligt tilpassede tilbud.
• Forhindre og/eller opdage misbrug eller snyd.
• Med din tilladelse vil vi eventuelt kontakte dig direkte ved hj√¶lp af de oplysninger, du har afgivet (f.eks. via postale tjenester, e-mail, sms‚Äôer, telefon eller andre elektroniske midler) til markedsf√łring-, reklame- og markedsanalyseform√•l. Dette inkluderer f.eks. information relateret til PANDORA-produkter, e-handel-aktiviteter, s√¶rlige tilbud og kampagner samt information om √•bninger af lokale butikker og aktiviteter. For at kunne kontakte dig med information med s√¶rlig interesse for dig vil din generelle interaktion med PANDORA (s√•som, men ikke begr√¶nset til, din indk√łbsadf√¶rd i vores onlinebutik og i fysiske PANDORA-butikker; din brug af loyalitetsprogrammer; dine bed√łmmelser og anmeldelser af produkter; din kontakthistorik med vores kundeservice; dine klik p√• / √•bninger af nyhedsbreve; din surfing-adf√¶rd (web-tracking); de nyhedsbrevstyper du abonnerer p√•; din deltagelse i kampagner eller events; dine interaktioner med og brug af mobile applikationer) samlet blive analyseret og anvendt. Vi vil eventuelt anvende dine personoplysninger til markedsf√łrings-, reklame- og markedsanalyseform√•l. I afsnit 7 finder du information om dine rettigheder, f.eks. om hvordan du tr√¶kker dit samtykke tilbage eller √¶ndrer dine personlige angivelser.



4.1 N√•r du bes√łger et af PANDORA‚Äôs websites, kan dine personoplysninger blive behandlet p√• f√łlgende m√•der:

• Indholds-, A/B-test- og produkt-browsing-analyser
• Trafikkildeanalyser
• Intern s√łgningsanalyser
• K√łbsanalyser
• Enhedsanalyser
• Retargetering i markedsf√łring



5. Juridisk grundlag

N√•r du k√łber en artikel i vores onlinebutik, opretter en konto hos os eller indg√•r en aftale med os, vil vi behandle dine almindelige personoplysninger med det p√•g√¶ldende specifikke form√•l. Vi vil eventuelt ogs√• behandle dine almindelige personoplysninger, hvis du f.eks. har en foresp√łrgsel eller lignende, der g√•r forud for indg√•elsen af en aftale med os. Det juridiske grundlag, hvorp√• vi eventuelt behandler dine personoplysninger, er angivet i artikel 6 1, b) i EU‚Äôs persondataforordning (EU) 2016/679 (GDPR), idet behandlingen af dine personoplysninger er n√łdvendig for os for at opfylde vores aftale med dig eller for at h√•ndtere dine foresp√łrgsler og lignende, inden en aftale indg√•s.


Vi vil eventuelt ogs√• behandle dine almindelige personoplysninger p√• basis af reglerne i GDPR artikel 6 1, f), medmindre dine rettigheder til privatliv og lovf√¶stede frihed vejer tungere end vores interesser. Vi har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger (navn og e-mailadresse) b√•de til markedsf√łrings- og analyseform√•l. Vores legitime interesse er baseret p√• dine pr√¶ferencer, s√•ledes at vi bedre kan skr√¶ddersy tilbud til dig ‚Äď og i sidste ende tilbyde dig produkter og tjenester, der bedre lever op til dine behov og √łnsker. Derudover har vi en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger til analyseform√•l.



6. Videregivelse af personoplysninger

At behandle dine data med st√łrste omhu og fortrolighed er en af vores kernev√¶rdier. Hvis loven kr√¶ver det, vil dine data eventuelt blive videregivet til tredjepart. Vi betjener os af tjenesteudbydere og databehandlere, der behandler data p√• vegne af os. Disse ydelser inkluderer autentifikations-, hosting- og vedligeholdelsesservices, analysetjenester, e-mail-udsendingsydelser, distributionsydelser, h√•ndtering af betalingstransaktioner, solvens-, adresse- og e-mail-kontrol. Disse tredjeparter er vores databehandlere, og de vil kun behandle personoplysninger i det omfang, det er n√łdvendigt for at levere deres tjenesteydelser. Vores databehandlere er kontraktm√¶ssigt forpligtet til at behandle s√•danne oplysninger med st√łrste fortrolighed. De har forbud mod at anvende oplysningerne p√• andre m√•der end de p√•kr√¶vede. Der tages de n√łdvendige skridt for at sikre, at vores databehandlere, herunder tjenesteudbydere og andre behandlere, der arbejder p√• vegne af PANDORA, bevarer og beskytter fortroligheden af dine data.


Nogle af vores databehandlere er placeret uden for EU/E√ėS. Det betyder, at vi vil dele dine personoplysninger med lande uden for EU/E√ėS. Vi vil dog kun stille disse oplysninger til r√•dighed under foruds√¶tning af, at modtageren overholder de g√¶ldende krav, herunder:


• Det p√•g√¶ldende land anses for at v√¶re et sikkert tredjeland.
• Den p√•g√¶ldende leverand√łr skal tilslutte sig Europa-Kommissionens standardkontrakter for overf√łrsel af personoplysninger til tredjelande.
• Den p√•g√¶ldende leverand√łr er certificeret i henhold til art. 40 i GDPR; eller
• Den p√•g√¶ldende leverand√łr har et s√¶t godkendte bindende virksomhedsregler.


Der kan v√¶re tilf√¶lde, hvor vi videregiver ikke-personlige oplysninger i en anonym form til vores partnere. S√•danne ikke-personlige oplysninger kan omfatte oplysninger om antallet af bes√łgende p√• et website eller (mobil) applikation i en given periode.


Vi g√łr opm√¶rksom p√•, at de oplysninger, du offentligg√łr eller videregiver via din interaktion med PANDORA (f.eks. personoplysninger indeholdt i billeder, historier, kommentarer og videoer, som du indsender), vil blive til offentlig information og kan blive tilg√¶ngelige for bes√łgende p√• sitet samt offentligheden generelt.


Vi vil eventuelt videregive dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde juridiske forpligtelser eller direktiver fra domstolen eller et andet kompetent juridisk organ, eller for at håndhæve eller anvende vores databeskyttelsespolitik og andre aftaler; eller for at beskytte rettigheder, ejendomme eller sikkerhed for PANDORA A/S eller PANDORA Group, vores medarbejdere, kunder eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med det formål at beskytte mod bedrageri og reducere kreditrisikoen.


Hvis vi v√¶lger at deltage i en alternativ tvistbil√¶ggelse via platformen til onlinetvistbil√¶ggelse, vil vi eventuelt videregive dine personoplysninger til Europa-Kommissionen i deres funktion af operat√łr af denne platform og til enhver leverand√łr inden for alternativ tvistbil√¶ggelse, der udpeges til at h√•ndtere tvisten.



7. Dine rettigheder

Hvis du stiller personoplysninger til vores rådighed på vores websites eller i andre kanaler, sker dette på fuldstændigt frivillig basis. Hvis du vælger ikke at stille oplysningerne, der bedes om, til rådighed, kan der være forskellige kundefordele, som du ikke har adgang til. I nogle tilfælde er det kun de personer, der har afgivet de påkrævede personoplysninger, der kan bestille produkter, anvende visse tjenester og på anden vis nyde godt af de aktiviteter og tilbud, der er tilgængelige på vores website og (mobile) applikationer. Vi stiller adskillige valgmuligheder til rådighed, afhængigt af de præcise forhold, for at hjælpe dig med at bevare kontrollen over dine data. Disse valgmuligheder omfatter visning og redigering af dine data online. Det kan også være muligt at framelde sig tjenester eller slette brugerkontoer eller modtage information om de opbevarede data.


Du kan altid tilg√• og √¶ndre dine personoplysninger ved at logge ind p√• din konto p√• www.pandora.net og indtaste dine kontoprofiloplysninger. Klik p√• ‚ÄĚMin profil‚ÄĚ eller ‚ÄĚMin konto‚ÄĚ for at f√• adgang til dine personlige oplysninger.


Hvis nogen af de oplysninger, du har givet til os, har √¶ndret sig ‚Äď hvis du f.eks. √¶ndrer din e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, eller hvis du √łnsker at slette din registrering hos os ‚Äď kan du give os besked ved at redigere dine oplysninger p√• siderne ‚ÄĚMin profil‚ÄĚ eller ‚ÄĚMin konto‚ÄĚ eller sende en e-mail med √¶ndringerne til: profilesupport@pandora.net


Generelt har du f√łlgende rettigheder:



7.1 Retten til at foresp√łrge om adgang til dine personoplysninger

Du har ret til at få adgang til nogle af de personoplysninger, du afgiver til PANDORA. Ved at kontakte os via profilesupport@pandora.net kan du anmode om information om de oplysninger om dig, som vi opbevarer og behandler, herunder formålet som de anvendes med.


Du kan ogs√• tilg√• dine personoplysninger ved at logge ind p√• din PANDORA-konto p√• www.pandora.net og indtaste dine kontoprofiloplysninger. Klik p√• ‚ÄĚMin profil‚ÄĚ eller ‚ÄĚMin konto‚ÄĚ for at f√• adgang til dine personlige oplysninger.



7.2 Retten til at ændre og/eller slette dine personoplysninger

Du har ret til at anmode om korrektion, supplering, sletning eller blokering af dine gemte personoplysninger. Det kan du g√łre ved at skrive til profilesupport@pandora.net. Hvis ikke vi modtager din foresp√łrgsel for sent, vil vi efterkomme den som √łnsket. Hvis vi af den ene eller anden grund ikke kan efterkomme din foresp√łrgsel, vil vi kontakte dig.



7.3 Retten til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger

Under særlige omstændigheder har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Du kan anmode om en sådan begrænsning ved at skrive til: privacy@pandora.net



7.4 Ret til dataportabilitet

Du har ret til at modtage dine personoplysninger (udelukkende vedr√łrende dig) i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinl√¶sbart format (‚ÄĚdataportabilitet‚ÄĚ) og ret til at overf√łre disse data til en anden datakontroll√łr. Du kan anmode om dataportabilitet ved at skrive til: privacy@pandora.net



7.5 Ret til at g√łre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og til at framelde dig

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger, n√•r behandlingen er baseret p√• en legitim interesse, som PANDORA forf√łlger, f.eks. til markedsf√łringsform√•l. Vi vil informere dig i denne databeskyttelsespolitik, hvis vi har til hensigt at anvende dine data til s√•danne form√•l eller at videregive dine oplysninger til tredjepart til s√•danne form√•l. Du kan altid g√łre brug af din ret til at g√łre indsigelse ved at sende en e-mail til privacy@pandora.net eller en skrivelse til den postadresse, der st√•r sidst i dette dokument.


E-mails, der indeholder nyhedsbrev eller markedsf√łringsindhold, som PANDORA sender til dig, indeholder en mulighed for at framelde sig ved at f√łlge instruktionerne i e-mailen. Hvis du ikke √łnsker at modtage e-mails fra os, kan du ganske enkelt klikke p√• frameld-hyperlinket, og vi vil hermed stoppe med at sende e-mails til dig.


Ved alle andre typer af meddelelser, du m√•tte modtage fra os, s√•som beskeder om vedligeholdelse eller administrative notifikationer, kan modtagelsen kun standses, ved at du sletter din konto. Disse beskeder er en obligatorisk del af brugerkontoer og den relaterede brug af vores websites og (mobile) applikationer. Kontakt profilesupport@pandora.net, hvis du √łnsker at slette din konto.



7.6 Ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst

Du har altid ret til at tr√¶kke dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger tilbage. Dette vil dog ikke p√•virke lovligheden af den behandling, der er baseret p√• samtykket f√łr denne fortrydelse. Kontakt os via privacy@pandora.net, hvis du √łnsker at tr√¶kke dit samtykke tilbage.


Hvis du √łnsker at tr√¶kke dit samtykke vedr√łrende modtagelse af kampagneinformation og generelle tilbud tilbage, inkl. information via postale tjenester, e-mail, sms‚Äôer, telefon eller andre elektroniske midler, kan du altid g√łre dette ved at skrive til PANDORA Group, Data Protection eller sende en e-mail til profilesupport@pandora.net. Hvis vi har bet√¶nkeligheder vedr√łrende din identitet, vil vi eventuelt bede dig om at stille identifikation til r√•dighed.



7.7 Betingelser for og/eller begrænsninger af dine rettigheder

Der kan v√¶re betingelser eller begr√¶nsninger i forhold til dine f√łrn√¶vnte rettigheder. Vi kan derfor ikke garantere dig ret til dataportabilitet, da denne afh√¶nger af de specifikke omst√¶ndigheder for databehandlingen.



8. Opbevaring af dine personoplysninger

PANDORA vil ikke opbevare dine personoplysninger i l√¶ngere tid, end det er n√łdvendigt i forhold til de form√•l, som de behandles med som led i f√łlgende typer af behandling:


Club-medlemmer - Har et Club-medlemskab
- Kan have en konto
- Kan have tilmeldt sig nyhedsbrevet inden medlemskabet af vores Club
Hvordan definerer vi et passivt Club-medlem? Et passivt Club-medlem er en person, der ikke har v√¶ret i kontakt med os: ved at logge ind p√• vores Club, foretage et k√łb enten p√• et PANDORA-ejet website eller i en butik, √•bne og klikke p√• en e-mail i en periode op til 5 √•r siden sidste kontakt.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis et Club-medlem er passivt? Alle personoplysninger s√•som: Navn, e-mailadresse, adresse, postnummer, bryllupsdag, k√łn, telefonnummer, f√łdselsdato, √łnskeseddel, Mine st√łrrelser, k√łbsdata (s√•fremt det ikke er i modstrid med g√¶ldende lokal regulering) etc. Komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis Club-medlemmet har været passivt i op til fem år.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 5 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.


Nyhedsbrev - Intet Club-medlemskab
- Ingen konto
- Tilmeldt sig nyhedsbrevet (f.eks. via onlinekanalerne gæste-check-out, detail-uploads etc.)
Hvordan definerer vi en passiv modtager af nyhedsbrevet? En passiv modtager af nyhedsbrevet er en person, der ikke har √•bnet og klikket p√• en e-mail i en periode p√• op til 24 m√•neder. Hvis en tilmeldt modtager af nyhedsbrevet foretager et k√łb enten i en butik eller online eller tilmelder sig vores Club, f√•r vedkommende automatisk statussen K√łber (se forneden) og f√łlger den passive definition af denne nye status.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en tilmeldt nyhedsbrevmodtager er passiv? Alle personoplysninger s√•som: Navn, k√łn, e-mailadresse og produktpr√¶ference vil blive slettet. Komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis den tilmeldte nyhedsbrevmodtager har været passiv i op til 24 måneder.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 3 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Sådan sletter vi personoplysninger Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.
Konto med Club-medlemskab Personer, der aktivt og online har oprettet en konto med Club-medlemskab. At de har en konto, betyder ikke, at de har foretaget et k√łb.
Hvordan definerer vi en passiv kontoejer? En passiv kontoejer er en person, der ikke har v√¶ret i kontakt med os enten ved at foretage et k√łb enten i en butik eller p√• et PANDORA-ejet website i forbindelse med oprettelsen af en konto, logget p√• kontoen eller √•bnet og klikket p√• en e-mail i en periode p√• op til 5 √•r siden sidste kontakt.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en kontoejer er passiv? Alle personoplysninger s√•som: Navn, e-mailadresse, adresse, postnummer, k√łn, telefonnummer, bryllupsdag, f√łdselsdato, √łnskeseddel, k√łb. Det betyder komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis kontoejeren har været passiv i op til fem år.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 5 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.


K√łb - ingen konto/g√¶ste-check-out En person, der har foretaget et k√łb enten online eller offline uden at oprette en konto
Hvordan definerer vi en passiv kunde? En passiv kunde er en person, der ikke har v√¶ret i kontakt med os ved at foretage et k√łb enten i en butik eller online p√• et PANDORA-ejet website i forbindelse med oprettelsen af en konto, logget p√• kontoen eller √•bnet og klikket p√• en e-mail i en periode p√• op til 5 √•r siden sidste kontakt.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en kunde er passiv? Alle personoplysninger s√•som: navn, e-mailadresse, adresse, postnummer, k√łn, telefonnummer, f√łdselsdato, k√łb. Det betyder komplet sletning.
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet, hvis kunden har været passiv i op til fem år.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter en passivitetsperiode på 5 år? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Global IT vil hvert kvartal slette personoplysninger manuelt. Personoplysningerne vil blive slettet i alle it-systemer.


Webbes√łgende - IP-adresse En person, der har bes√łgt vores website.
Hvordan definerer vi en passiv bes√łgende? En passiv bes√łgende er en person, der ikke har bes√łgt vores website i 24 m√•neder.
Hvilke personoplysninger vil blive slettet, hvis en kunde er passiv? Alle data, vi har indsamlet i relation til bes√łget p√• vores website. S√•som:
- Indholds-, A/B-test- og produkt-browsing-analyser, trafikkildeanalyser, intern s√łgningsanalyser, k√łbsanalyser, enhedsanalyser, marketing-retargeting
Hvornår vil personoplysninger blive slettet? Personoplysninger vil blive slettet 25 måneder, efter de er indsamlet.
Hvilke personoplysninger vil blive opbevaret efter passivitetsperioden på 25 måneder? Ingen personoplysninger vil blive opbevaret, medmindre den gældende lokale lovgivning kræver det.
Hvordan sletter vi personoplysninger? Data vil automatisk blive slettet efter 25 måneder.



9. Informationssikkerhed og dataintegritet

Vi tager passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig tilintetg√łrelse, tab, √¶ndring, uautoriseret brug, videregivelse eller adgang, is√¶r hvor behandlingen involverer overf√łrslen af data via et netv√¶rk, samt imod alle andre former for ulovlig behandling og misbrug.


PANDORA anvender tredjeparts-databehandlere til at indsamle og behandle dine personoplysninger. Alle databehandlere, som udpeges af PANDORA, vil kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med PANDORA’s instrukser, og de er juridisk forpligtet til at overholde strenge sikkerhedsprocedurer i håndteringen af personoplysninger.



9.1 Beskyttelse af information

PANDORA vil eventuelt anvende tredjeparter til at indsamle personoplysninger på sine vegne. I sådanne tilfælde vil disse tredjeparter være underlagt fortroligheds- og databehandlingsaftaler, og PANDORA vil instruere dem i, hvordan PANDORA's databeskyttelsespolitik overholdes til fulde.


For så vidt som vi har givet dig, eller du har valgt, et password, der giver dig adgang til visse dele af vores site, er du ansvarlig for at sikre, at dette password holdes fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele dit password med nogen.


Overf√łrsel af informationer via internettet er desv√¶rre ikke helt sikker. Selvom vi g√łr vores yderste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine data, der overf√łres til vores site. Enhver dataoverf√łrsel sker s√•ledes for egen risiko. N√•r vi har modtaget dine oplysninger, anvender vi strenge procedurer og strikse sikkerhedsforanstaltninger i bestr√¶belserne p√• at forhindre uautoriseret adgang.



9.2 Sociale netværk

Vores website og (mobile) applikationer stiller såkaldte sociale plug-ins fra forskellige sociale netværk til din rådighed. Hvis du vælger at interagere med et socialt netværk, vil din aktivitet på vores website eller (mobile) applikationer også blive tilgængelig for sociale netværk såsom Facebook og Twitter.


Hvis du har logget ind p√• nogle af disse sociale netv√¶rkssider under dit bes√łg p√• et af vores websites eller (mobile) applikationer, vil det sociale netv√¶rk eventuelt tilf√łje denne information til din profil. Hvis du interagerer med et af de sociale plug-ins, vil denne information blive overf√łrt til det sociale netv√¶rks site. Hvis ikke du √łnsker, at denne dataoverf√łrsel finder sted, skal du logge ud af dit sociale netv√¶rks site, inden du g√•r ind p√• vores websites eller (mobile) applikationer. Vi kan ikke forhindre denne dataindsamling og overf√łrsel af information via sociale plug-ins. Vi beder dig om grundigt at l√¶se databeskyttelsespolitikkerne p√• dine sociale netv√¶rk for detaljeret information om deres indsamling og overf√łrsel af personoplysninger, dine rettigheder, og hvordan du kan foretage de √łnskede privatlivsindstillinger.


Med henblik på at forbedre din bruger- og brand-oplevelse vil dine data desuden eventuelt blive videregivet til tredjepart (f.eks. Facebook), hvor de vil blive behandlet i overensstemmelse med reglerne for databeskyttelse og privatliv.


Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/
Twitter: http://twitter.com/privacy
Google+: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/



9.3 Tjenester til geolokalisering

Lokalitetsbaserede tjenester kan blive brugt som led i nogle af vores (mobile) applikationer. Hvis du anvender disse (mobile) applikationer, vil de eventuelt modtage information om din aktuelle placering, såsom GPS-signaler sendt af en mobil enhed eller information, der kan anvendes til at nærme sig en lokalitet. Du kan aktivere eller deaktivere dine lokalitetstjenester i din enhed eller browserindstillinger.


Vi anvender Google Maps og Baidu Maps til at hj√¶lpe dig med at finde din n√¶rmeste PANDORA-butik. For at lette denne s√łgning indl√¶ser vi et billede fra Google Maps eller Baidu Maps, og vi gemmer rutedata og kortbilledet p√• vores server.


Yderligere information om Google Maps og deres databeskyttelsespolitik kan ses på: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


Yderligere information om Baidu Maps og deres databeskyttelsespolitik kan ses på: https://map.baidu.com/zt/client/service/index.html



10. Konsekvenser ved manglende afgivelse af personoplysninger

Det er ikke muligt at oprette en PANDORA-konto med PANDORA Club-medlemskab eller foretage et k√łb p√• PANDORA‚Äôs website, hvis ikke du kan afgive de p√•kr√¶vede informationer til os.



11. Kontaktoplysninger

Hvis du har nogen sp√łrgsm√•l til vores databeskyttelsespolitik eller behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.


Datakontroll√łr:
PANDORA A/S Privacy@Pandora.net


Kundeservice
E: estore-dk@pandora.net
T: +45 80 25 31 50


Du kan også kontakte PANDORA hos:
PANDORA A/S
Havneholmen 17-19
1561 K√łbenhavn V
Danmark
Email: privacy@pandora.net



12. Klager

Klager skal indgives direkte hos den danske datatilsynsmyndighed:


Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 K√łbenhavn K
Danmark
Tlf.: +45 3319 3200
E-mail: dt@datatilsynet.dk



13. Ændringer af denne politik

databeskyttelsen. Derfor vurderer vi regelm√¶ssigt vores databeskyttelsespolitik for at sikre, at den er opdateret og i overensstemmelse med principperne inden for privatlivs- og databeskyttelse. Denne databeskyttelsespolitik kan blive √¶ndret fra tid til anden for at kunne f√łlge med de nye udviklinger og muligheder i relation til internettet og for at overholde den g√¶ldende lovgivning. De √¶ndringer, som vi fremover m√•tte foretage i vores databeskyttelsespolitik, vil blive offentliggjort p√• denne side og, for s√• vidt som det er relevant, meddelt i en e-mail til dig.


Senest opdateret: Maj 2018