Perlesmykker

Se Pandoras kollektion af unikke perlesmykker, som symboliserer kærlighed, glæde og succes. Vores udsøgte smykker med ferskvandsperler herunder perleøreringe, -armbånd og -halskæder er en perfekt gave til en, som du holder af.

Spar op til 45%: 1 Armbånd + Charms fra DKK 599*
Shop nu

41 Resultater

Kategori

Sten

Pris

Størrelse

Metal

Farve

Koncept

41 Resultater
NY | Spar 20%
DKK 999,00 Pris nedsat fra DKK 1.248,00 til (-19%)
NY | Spar 30%
DKK 1.499,00 Pris nedsat fra DKK 2.148,00 til (-30%)

Opdag Pandora smykker

Pärlshalsband, pärlarmband och pärllörhängen

Tidlös elegans möter nutida trender! Utöka din smyckesgarderob med klassiska pärlsmycken som är lika aktuella att bära idag som under lång tid framöver.

Utforska vårt breda sortiment av pärlörhängen, pärlhalsband och ringar med pärlor. Vår kollektion är framtagen för att passa olika stilar och tillfällen. Unna dig själv ett vackert smycke eller ge bort en meningsfull present till någon du tycker om.

Ett pärlhalsband för varje tillfälle

Ingen smyckessamling är komplett utan pärlhalsband! Denna tidlösa klassiker passar lika bra till vardags som till fest. Lyft en enkel outfit genom att addera några rader pärlor eller gör kvällsstassen ännu festligare genom att lägga till ett vackert pärlhalsband.

Hitta dina favoriter och låt dem bli pricken över i:et i din look.

Pärlsmycken - den perfekta presenten till nära och kära

Våra pärlsmycken är mer än bara accessoarer; de är även perfekta presenter som förmedlar tidlös skönhet och klassisk elegans. Oavsett om det är en födelsedag, examen eller bara för att säga "jag älskar dig", så är ett pärlsmycke den perfekta gåvan.

Smycken gjorda av sötvattenspärlor

Sötvattenpärlor odlas i musslor och kan variera i storlek, form och färg. Detta gör varje smycke unikt! Vi på Pandora är stolta över att erbjuda pärlsmycken framtagna med mycket omsorg och hantverkskunnande.